Jdi na obsah Jdi na menu
 


O NÁS

O nás

V naší mateřské škole jsou děti vzdělávány podle Školního vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání „Spolu krokem celým rokem“. Jelikož jsme jednotřídní mateřskou školou, vzdělávání dětí je přizpůsobeno jednotlivým věkovým kategoriím. Zaměřujeme se na vzdělávání vlastním poznáváním, pokusy, hledáním řešení. Rozvíjíme tělesnou zdatnost a obratnost dětí při pobytech venku i v tělocvičně s projektem Se Sokolem do života.  Děti se zúčastňují plaveckého výcviku, bruslení, v zimě bobujeme, sáňkujeme, kloužeme se a bruslíme, stavíme sněhuláky. V létě se otužujeme vodou pod rozprašovačem, chodíme na dlouhé vycházky, při kterých děti poznávají přírodu a učí se jak ji chránit. Dětem s vadnou výslovností nabízíme Logopedickou intervenci v odpoledních hodinách, předškoláci mají možnost se zdokonalovat v kroužku Předškoláka, a všechny děti v zájmovém kroužku Angličtiny pro děti.

Obě paní učitelky nadále rozvíjejí své vzdělání v potřebných oblastech v programu Dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.

Naše mateřská škola vytváří příznivé podmínky jak pro děti, tak i pro rodiče a stává se tak nedílnou součástí jejich života i života naší obce.

Na tomto všem se podílejí tito lidé:

Ředitelka: Radka Polívková

Učitelka : Markéta Suchánková

Pracovnice ve školní výdejně, školnice a pedagogická pracovnice : Zuzana Vaňková

Ekonomka: Lucie Budajová (externí pracovnice)

 

 

mezinarodni_den_deti.jpgDotace EU.pdf